karaoke

2009.07.24. 19:13

hehe

tegnap este az amcsik mutattak egy jatekot aminek a neve beer-pong. az a lenyeg, hogy egy pingpongasztal ket oldalan allnak a parok/csapatok, mindegyik csapat elott van 6 pohar sor. a pingpong labdatt be kell dobni az ellenfel poharaba... ha bennt van neki azt huzora meg kell inni... hat igen es az nyer aki kidobja a masik osszes poharat. ja es aki nyer a kovetkezoben is jatszik... hat mi Norbertel a holland sraccal 3at nyertunk... huha eleg gyors volt:)

utana irany a karaoke.addigra a tobbiek mar ott voltak mire mi megerkeztunk. enekeltunk ZZombiet , Eternal Flame-t jaa es persze Dancing Queeeeent:) (mes remelem buszke vagy rank:))))

majdnem zarasig ott voltunk es nagyot buliztunk

ma delutan kimentunk a central marketre...hat nagyon vegyes volt voltak egeszen elfogadhato reszei is de leginkabb nagyon meleg volt, nagyon budos volt es nagyon sokan voltak... de azert megerte kimenni, hogy egyszer megnezzuk.sajnos  nem mentunk el a vadasparkszerusegbe, majd hnap...

na megprobalok megint kepeket felrakni:)

A bejegyzés trackback címe:

https://zsofighana.blog.hu/api/trackback/id/tr1001266472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emeske 2009.07.27. 17:09:05

Na hi!
Persze,nagyon büszke vagyok:D
süti beállítások módosítása