ahogy telik az ido

2009.07.13. 18:56

Sziaszok

huhh mar egy hete itt vagyunk es ujra sikerult netet szerezni es mar blog is van ugyhogy remelem majd mindenki rendesen fog valaszolni a dolgokra:)

nagyon igyekszem megszokni hogy az y es a z mashol van...

szoval nagyon telnek a napok, szuper itt a hetvegen voltunk Cape Coaston az oceanparton ami gyonyoru volt kiveve azt hogy a hostjaink ugy gondoltak hogy jo lesz nekunk ha akkor megyunk amikor az Obama mert akkor lesz banzaiiiiiii meg latjuk  majd...

penteken indultunk delben es eleg kalandos utunk volt ugyanis itt nem rossz utak vannak hanem 10 kmenkent nincs ut tovabb es akkor lehet menni a pusztan. Meg szerencse hogy ez a mi gyakorlott tro-tro-vezetonket nem zaklatta fel tulzottan. nemtudom hogy itt van e barmifele KRESZ de az sima ugy volt hogy 80el emelkedon belathatatlan kanyarban a szembesavban mentunk majd a mienkben jott szembe a szembejovo... fekezes es mindenki visszatert a sajat savjaba... ez az elso 2 oraban kicsit szivenutotte a tulsagosan szabalzokhoz szokott kis csapatunkat de vegulis mindent meg lehet szokni es az is igaz hogy nem lett semmi bajunk (ja 3as fekvorendor 70el az itt alap)viszont jo gyorsan odaertunk elfoglaltuk a kolit ahol aludtunk es irany a tengerpart...hu nagyon szep volt ha tudok rakok fel ide kepet :) vacsiztunk a parton majd atmentunk egy Beach Clubba ahol masnap volt ilyen helyi dobos tancos moka szuper volt sorozgettunk, egesz finom soruk van hazamentunk

masnap megneztuk a Kakum nemzetiparkot ahol elvileg mindenfele allat el de mi egzet sem lattunk viszont a fak kozotti indaletran valo maszkalast mindenki nagyon elvezte.

majd Cape Coastba visszafele az uton bementunk egy krokodilsimogatoba...hat vicces volt foleg mert a szloven csajszi majdnem megsimogatta a nem szelid peldanyt is...

ezutan tovabbsiettunk hogy lassuk az Obamat...kar volt ... Obamat nem lattuk viszont hatalmas tomeg volt rendorok, rendetlenek, verekedes, elektromos sokkolok...de miutan ezt is szerencsesen tuleltuk ismet a csodalatos tengerparti etteremben vacsoraztunk ami karpotolta Obama hianyat:))))))))))))))))

vasarnap elmentunk megneztuk az erodoket amiket a csunya feherek epitettek... de szepek voltak furodtunk az oceanban huuu 2m es hullamok voltak!!!! szuper volt:)))

es most megint hetfo voltam a korhazban ahol lattam 2 mutetet... egesz jo volt es szerencsere hamar elengedtek ugyhogy volt idom hogy mossak, amit nagyon elveztem... bar lehet hogy a mososzerrel valo sarban pancsikolas nev jobban illene ra:)de joillatu lett minden:))))

jaa es vegre van aram ez szuper mert eddig elegge elvetve volt de igazabol azt is meg lehet szokni csak ez a sok elektromos kutyum igenyli folyon a toltest:(

huhh na megprobalok kepeket felrakni es tudatni soksokmindenkivel hogy ide irogatok necsak magamat szorakoztassam vele:)

A bejegyzés trackback címe:

https://zsofighana.blog.hu/api/trackback/id/tr271244311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borcs 2009.07.13. 21:00:01

Hello Zsófi!

Pont most kene nekem is blogozni, de kicsit huzom az időt:)
Legutoljara kb masfel eve beszeltünk oszt.talk-on, ugyh le vok maradva jól. Hogyhogy Ghanaban vagy? És meddig? Ezekről írhatnal egy kesöbbi bejegyzesedben, mert tök érdekes, bar lehet h masok tudjak az előzmenyt:)

Take care& have fun!

Lady Strawberry 2009.07.14. 14:26:20

Helló Zsófici! :)

Örömmel hallom h túlélted az utazást. :) Szerintem már ez sem semmi. Érezd jól magad, írjál sokat, hogy mi történik és vigyázz magadra! Egyébként Burgli is arrafelé van?
Minden jót!
Puszi
süti beállítások módosítása